ОБРЯД "МОЛИТВЕННЫЙ ЩИТ"

Перейти вниз

ОБРЯД "МОЛИТВЕННЫЙ ЩИТ"

Сообщение  ОБРЯД "МОЛИТВЕННЫЙ ЩИТ" ( в Ср Июл 02, 2014 6:03 am

Избавиться от этой порчи можно при помощи ритуала «Молитвенное правило двенадцати месяцев»
Молитвенное правило двенадцати месяцев

Начинать его нужно с первого воскресенья месяца. Продлится этот ритуал целый год. В течение этого времени надо каждый день пить натощак святую воду и читать 12 раз «Отче наш». Раз в месяц ходите к исповеди и причастию, а каждую неделю обязательно бывайте в церкви, где нужно отстоять всю службу. Со службы приносите домой по 7 свечей. Эти свечи вы будете зажигать в разные дни перед разными иконами. В воскресенье – перед иконой Иисуса Христа, с чтением молитвы «Отче наш». В понедельник – перед иконой Пресвятой Богородицы, читается «Богородице Дево». Во вторник – перед иконой Архангела Михаила.

Молитва Архангелу Михаилу

Господи Боже Великий, Царю Безначальный! Пошли Архангела Своего Михаила на помощь мне, рабу Твоему (имярек), изъяти мя от враг моих всех, видимых и не видимых. О Пречудный Господень Архангеле Михаиле, излей мира благого на раба своего (имярек), молящегося тебе и призывающего имя твое святое. О, услыши молитву мою и ускори на помощь мою, о пречудный Господень Архангеле Михаиле шестокрылатый, первый княже, воеводе небесных сил, херувим и серафим, демонов сокрушитель, запрети всем врагам моим, борющимся со мною, сотвори их, яко овцы и развей их яко прах пред лицем ветра. О пречудный Господень Архангеле Михаиле, буди мне великий помощник во всем: в обидах, скорбях, печалях, в пустынях, на реках и на море буди мне тихое пристанище, избави мя, раба Твоего, от всякия прелести диавольския. О пречуд – ный Господень Архангеле Михаиле, победи вся противящаяся мне силою Честнаго Животворящего Креста Господня, молитвами Пресвятыя Богородицы и святых Апостолов, святого пророка Божия Илии, святителя Николая Мир Ликийских чудо творца, святых великомучеников Никиты и Ев стафия преподобных Сергия, Серафима и Трифона, святителей Стефана и Иосасафа, всех мучеников и мучениц и всех святых небесных сил. О пречудный Господень Архангеле Михаиле, избави мя от труса, потопа, огня, меча и напрасныя смерти, от врага льстиваго, от бури наносной и от лукавого избави мя навсегда, ныне и присно, и во веки веков. Аминь.

Среда – перед иконой святого Серафима Саровского.
Молитва святому Серафиму Саровскому

О великий угодниче Божий, преподобне и Богоносне отче наш Серафиме! Призри от Горния славы на нас, смиренных и немощных, обремененных грехми многими, твоея помощи и утешения просящих. Приникни к нам благосердием твоим и помози нам заповеди Господни непорочно сохраняти, веру Православную крепко содержати, покаяние во гресех наших усердно Богу приносити, во благочестии христианстем благодатно преуспевати и достойны быти твоего о нас молитвеннаго к Богу предстательства. Ей, святче Божий, услыши нас, молящихся тебе с верою и любовию и не презри нас, требующих твоего заступления: ныне и в час кончины нашея помози нам и заступи нас молитвами твоими от злобных наветов диавольских, да не обладает нами тех сила, но да сподобимся помощию твоею наследовати блаженство обители райския. На тя бо упование наше ныне возлагаем, отче благосердный: буди нам воистину ко спасению путевождь и приведи нас к невечернему свету жизни вечныя Богоприятным предстательством твоим у Престола Пресвятыя Троицы, да славим и поем со всеми святыми достопокланяемое имя Отца и Сына и Святого Духа во веки веков. Аминь.

Четверг – перед иконой Николая Угодника.
Молитва Николаю Угоднику

О всехвальный, великий чудотворче, святителю Христов, отче Николае! Молим тя, буди надежда всех христиан, верных защититель, алчущих кормитель, плачущих веселие, болящих врач, по морю плавающих управитель, убогих и сирых питатель и всем скорый помощник и покровитель, да мирное зде поживем житие и да сподобимся видети славу избранных Божиих на небеси и с ними непрестанно воспевати Единаго в Троице покланяемого Бога во веки веков.
Пятница – перед иконой св. Параскевы Пятницы.

Молитва Параскеве Пятнице
О святая и преблаженная мученице Христова Параскево, красото девическая, мучеников похвало, чистоты образе, великодушных зерцало, премудрых удивление, веры христианския хранительнице, идольския льсти обличительнице, Евангелия Божественнаго поборнице, заповедей Господних ревнительнице, сподобльшаяся приити ко пристанищу вечнаго покоя и в чертозе Жениха твоего Христа Бога светло веселящаяся, сугубым венцем девства и мученичества украшенная! Молим тя, святая мученице, буди о нас печальница ко Христу Богу, Его же преблаженнейшим зрением присно веселитися; моли Всемилостиваго, иже словом очи слепым отверзе, да избавит нас от болезни очес наших, телесных вкупе и душевных; разжени твоими святыми молитвами темный мрак прибывший от грехов наших, испроси у Отца Света свет благодати душевным и телесным очесем нашим; просвети нас, омраченных грехми, светом Божия благодати, да твоих ради святых молитв дастся безочесным сладкое зрение. О великая угодница Божия! О мужественнейшая дево! О крепкая мученице святая Параскево! Святыми твоими молитвами буди нам грешным помощница, ходатайствуй и молися о окаянных и зело нерадивых грешницех, ускори на помощь нам, ибо зело немощны есмы. Моли Господа, чистая девице, моли Милосердаго, святая мученице, моли Жениха твоего, непорочная Христова невесто, да твоими молитвами пособствоваши, мрака же греховнаго избывше, во свете истинныя веры и деяний Божественных внидем во свет вечный дне невечерняго, во град веселия приснаго, в немже ты ныне светло блистаеши славою и веселием безконечным, славословящи и воспевающи со всеми Небесными Силами Трисвятительное Единое Божество, Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.

В субботу – перед иконой Распятия или Воздвижения Креста. Если не найдете этих икон, зажгите свечу перед нательным крестом, потому что это тоже символ Распятия.
Читайте молитву Животворящему Кресту

Да воскреснет Бог, и расточатся врази Его, да бежат от лица Его ненавидящие Его; яко исчезает дым, да исчезнут, яко тает воск от лица огня, тако да погибнут беси от лица любящих Бога, и знаменующихся крестным знамением, и в веселии глаголющих: Радуйся, Пречестный и Животворящий Кресте Господень, прогоняяй бесы силою на тебе пропятого Господа нашего Иисуса Христа, во ад сшедшаго и поправшаго силу диаволю и даровавшего нам тебе, Крест Свой Честный, на прогнание всякого супостата. О, Пречестный и Животворящий Кресте Господень! Помогай ми со Святою Госпожею Девою Богородицею и со всеми святыми вовеки. Аминь.
Иконы всех этих святых можно купить в церкви. Не нужно покупать большие иконы: достаточно маленьких бумажных иконок. После окончания ритуала иконы поставьте в красный угол: это защитит дом. Одну из таких «намоленных» иконок можете брать с собой в путешествие или на важную встречу: она защитит вас и принесет вам удачу. Молитвенное правило двенадцати месяцев не только снимает порчу и излечивает от хронической болезни. Оно создает такую мощную защиту, что человеку после этого ритуала не страшна никакая порча.

ОБРЯД "МОЛИТВЕННЫЙ ЩИТ" (
Гость


Вернуться к началу Перейти вниз

Вернуться к началу


 
Права доступа к этому форуму:
Вы не можете отвечать на сообщения